Fish and Pig

Dunakeszi legjobb street food-jaival vár a Fish and Pig, ahol BBQ, balkán grill, bogrács és halételeket is kóstolhatsz! Élvezd a finom ebédet vagy vacsorát a hatalmas teraszon!

Fish and Pig

Dunakeszi legvagányabb falatozójában, a Fish and Pig-ben jártunk, ami ugyan nem közvetlen a Duna parton található, de higgyétek el, a legnagyobb melegben is megéri a szabadstrandtól azt az alig 5 perc sétát!

A hét vége felé, csak október közepéig nyitva tartó helyen, a gasztronómia legnagyobb rajongói is megtalálják a számításaikat, ha egy tényleg fasza és minőségi “strandkaját” ennének!

A Fish and Pig-re akkor figyeltünk fel, mikor többször láttuk a hirdetéseikben, hogy pacalt kínálnak…méghozzá nem csak a klasszikus magyar pörköltet!

Minket már ennyivel is meggyőztek volna, de mint kiderült, a 3. szezont is levezénylő Mammuth chef (alias Zoltán Kovács) a BBQ és a smokerezés vonalán is nagyon jól mozog!

Mediterrán pacal
A tökéletes mediterrán pacal!

A srácok a faszénen lassan sült húsokat akáccal és bükkel járatják, de ami igazán ritka, magyar marhaszeggyel dolgoznak! Személyes nagy kedvencünk az ázsiai-magyar fúziós konyha, amivel itt szintén találkozhattok, ha csak a különböző Pho leveseket vagy smoker-es kacsás Ramen-t említem

Ezeken kívül megtaláljátok a balkán grill klasszikusait, mint a csevapcsicsa vagy egy jó balkán burger, de a halakért rajongóknak sem kell visszamenni a partra! Az étlapjukon biztos vagyok benne, hogy a környék legkirályabb, pankó morzsában sült fish and chipsét kóstolhatjátok, de van keszeg, hekk és legnagyobb meglepetésünkre füstölt pisztráng is!

Malac császár
Így nézett ki a császár

Mi biztosan arra megyünk rá legközelebb.. A barátságos légkörért és a minőségi kiszolgálásért a másik tulajdonos, egykori nagy vízilabdás Pista bácsi a felelős, akinek “szeme a pályán volt” végig! Ami különösen szimpatikus volt, hogy minden bizonytalanabb betévedőnek, személyre szabottan ajánlott ételt és italt is a tábláról

A csapon egyébként világos és vörös Bernard iszonyat baráti áron, így még egy ok, amiért szerelembe estünk a helyen

Csapolt Bernard (a kínálatban van meggysör is)

Mammuth chef-től megtudtuk, hogy a filozófiájukban, a minőség, a letisztultság szerepel és az, hogy mindent picit másképp, a saját felfogásukban készítenek..a törzsvendégek visszajelzéseit is figyelembe véve! Azt hiszem, ez a kihalófélben levő profi, egyedi és szenvedélyes vendéglátás lelke, megdobogtatta a szívem!

Ha a nyáron egyetlen helyet kéne említenünk, akkor az a Fish and Pig lenne! Menjetek el és egyetek egy jót!

Fish and Pig elérhetőségek


Ha tetszett, amit láttál, ne habozz megosztani! További izgalmas tartalmakért kövess minket Facebookon és Instagramon! 🦊